Što je Put prirode?

Put prirode 2013 glavna foto

Put prirode priča je o individualnom rastu, emociji i osobnom eksperimentu. Usmjeren je ka osvještavanju i oživljavanju izvornih sposobnosti našeg organizma putem ponovnog povezivanja s prirodom. Cilj programa je pokrenuti vlastite snage i potencijale čime postižemo osjećaj većeg zadovoljstva, sigurnosti, mentalne i emocionalne stabilnosti te svijesti o samima sebi i vlastitim mogućnostima.

Svaki dan na seminaru je novi izazov ispunjen aktivnostima:

jutarnja meditacija i vježbe za buđenje i aktiviranje organizma
svakodnevno pješačenje uz meditiranje u hodu
vježbe disanja za kvalitetan unos kisika i obnavljanje stanica
vježbe jačanja instinkta i oživljavanje izvornih sposobnosti itd.

Tijekom seminara krijepit će vas jednostavno pripremljena cjelovita ekološka hrana uz primjenu tehnika za maksimalno iskorištavanje energije iz hrane.

“Risnjak je poput prirodnog hrama u kojem tragamo za onim što priroda stvarno jest i upravo zbog toga mi se Risnjak čini kao najbolje mjesto za seminar otkrivanja samoga sebe. Za mene ne postoji bolje mjesto za ovakav seminar i zapravo je jedinstveno mjesto i događaj u svijetu.“  Zlatko Pejić

Zlatko-Pejic-autor-seminara-Put-prirode---RisnjakZlatko Pejić, poznati je stručnjak u području makrobiotike i prirodnih stilova življenja. Autor je koncepta osobne ekologije, na temelju kojega je osmislio i proveo niz projekata. Idejni je začetnik Društva za unaprjeđenje kvalitete življenja te pokretač brojnih inicijativa u području zaštite okoliša, za što je 1993. godine u UN-u primio Earth Day International Award, a 2012. godine Ministarstvo zaštite okoliša RH dodijelilo mu je priznanje za kontinuirani rad i doprinos promociji načela održivog razvoja i unaprjeđenju zaštite okoliša u Republici Hrvatskoj, uz intenzivni razvoj i promociju poboljšajnja kvalitete življenja. Seminar Put prirode osmislio je i kontinuirano vodi od 2000. godine.

Informacije i prijave: 01/ 4847 119; info@makronova.com;
http://www.makronova.com

Medijski prijatelji:

Radio student logoZK-prijateljica-makronove

Komentiraj