Put prirode u pravim rukama

U suradnji s časopisom Sensa, u nagradnoj igri smo osigurali jedno mjesto na seminaru Put prirode. S najboljim odgovorom na pitanje o tome zašto želi ići na seminar, jedna je čitateljica bila sretne ruke. Njezino je ime Jasna, dolazi iz Rijeke, 39 joj je godina. Naša sreća je velika kada neka od naših nagrada dospije u prave ruke, a to je u ovom slučaju bio – pun pogodak! Pročitajte što je Jasna s nama podijelila o svojem doživljaju seminara.

– Jasna, kako si se osjećala kad si saznala da si dobila nagradu u Sensi?
Bila sam presretna!  Na prvu nisam mogla vjerovati, i u tom trenu me obuzelo veliko uzbuđenje i radost. Odmah sam sa velikim ushitom obavijestila sve svoje i do polaska se s veseljem lagano pripremala za put. O seminaru na Risnjaku sam čitala i prije par godina, i u međuvremenu se  informirala u Makronovi o svim detaljima i informacijama jer me upravo taj seminar jako privlačio. Stoga, mogu reći, da koliko god sam bila iznenađena da sam baš ja sretna dobitnica, sve više sam shvaćala kako ništa što nam se u životu događa nije slučajno i kako za sve postoji razlog. Jednostavno se to moralo dogoditi!

Jasna u akciji (ispod zelene strelice)

Jasna u akciji (ispod zelene strelice)

– Što si u pitanju nagradne igre navela kao razlog zbog kojeg želiš ići na Risnjak?
Razlog koji sam navela je – radi uspostave kontakta s mojim istinskim ja i povratka prirodi 🙂

– Kakva je bila tvoja predodžba o seminaru, što si očekivala?
Budući sam bila jako zainteresirana za seminar, mnogo sam o njemu čitala i pratila sva događanja  putem interneta. Tako da sam bila dosta dobro upućena u ono što seminar jest. Međutim, jedno je čitati  o tome, a nešto sasvim drugačije je to doživjeti. Buđenje u ranu zoru, jutarnja meditacija suncu i vježbe za buđenje i aktiviranje organizma dok sunce lagano izlazi, neopisiv je osjećaj koji se mora doživjeti. Nešto predivno za početak dana. Očekivala sam i na neki način predosjećala da će mi biti super. Ostvarilo se i više od očekivanog. Također, činjenica da će seminar pohađati polaznici koji imaju slične stavove, razmišljanja, interese… kao ja, upućivalo je na dobar ishod.

...trenutak odmora...

…trenutak odmora…

– Da li su tvoja očekivanja ispunjena i kako se osjećaš sada nakon seminara?
Moja očekivanja su i više nego ispunjena. Upoznala sam drage, jednostavne, zanimljive ljude koji su svaki na svoj način doprinijeli dobroj atmosferi i od kojih sam također puno toga naučila. Ono što me posebno oduševilo je jednostavnost i prisutnost. Jer nažalost mnogo osnovnih aktivnosti radimo automatski, a da uopće nismo svjesni pozitivnih učinaka ako ih radimo ispravno.
Nakon seminara se osjećam preporođeno, obnovila sam energiju, napunila baterije i s nekom novom perspektivom krećem dalje. I, ono što je jako bitno, vratila sam se sebi i onome što je stvarno važno! Sve to mi je poticaj za daljnjim usvajanjem znanja i vještina u području makrobiotike i prirodnog načina života.
Htjela bi se još jednom zahvaliti cijeloj ekipi Makronove, časopisu Sensa i divnim ljudima koje sam upoznala. Veliko hvala!!! 🙂

Jasna, Dinka i Darko peku chappatije uz Majine upute... Fotka nije savršena, ali atmosfera jest .-)

Jasna, Dinka i Darko peku chappatije uz Majine upute… Fotka nije savršena, ali atmosfera jest 🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s