Učinak “Risnjaka” osjeća se još duuuuugo

Tamara Dabić na Put prirode ide od početka, u organizacijskom je timu, i najbolja je osoba za razgovor o programu, o tome kako se spakirati, što ponijeti, kako se pripremiti… Za početak,odgovorila je na nekoliko BLIC pitanja.

Tamara je jedna od najiskusnijih “Risnjakovki”

Što me najviše fascinira kod Puta prirode?
– Pozitivna promjena i “resetiranje” koje iskusiš u kombinaciji vježbi, prehrane i prirodnog okoliša je značajna i učinci dugotrajni.

Po čemu je poseban?
– Od dana do dana svatko od nas može na individualnoj razini uočavati pomake i promjene u kondiciji, snazi i dobrom osjećanju. Mnogi polaznici svjedoče o tome kako su učinak seminara na Risnjaku osjećali čak i kroz nekoliko narednih mjeseci.

Koliko je to zapravo (fizički) naporno?
– Moje je iskustvo bilo i to da si često sami postavljamo ograničenja i (krive) predodžbe o tome što možemo i ne možemo, i ta vrsta iluzija se gore na seminaru vrlo brzo razbija.

Što odozgo nosite doma?
– Različite vježbe i preporuke koje usvajamo, imamo priliku primijeniti i provjeriti njihovu učinkovitost na licu mjesta, a također je izuzetno važno što dobivamo “alate” koji su vrlo jednostavni i učinkoviti za primjenu kasnije kad nam zatrebaju u svakodnevnom životu.

A… priroda?
– Bivajući u promjenama koje donosi priroda sa svojim mijenama, na vrlo jednostavan i spontan način usvajamo fleksibilnost i prilagodljivost. I mijene u vremenskim uvjetima počinjemo percipirati zaista samo kao mijene. Kiša više nije loše vrijeme, već (samo) kiša koja je često i dobrodošla bilo kao osvježenje, bilo kao izvor vode…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s