Što je Put prirode?

Na seminaru Put prirode – bliže svojim izvornim sposobnostima ćete se resetirati i napuniti baterije, a u užurbanu svakodnevicu ćete se vratiti s novim elanom i novim životnim perspektivama.

Svaki dan na seminaru je novi izazov ispunjen aktivnostima

Makronovin seminar Put prirode je usmjeren ka osvještavanju i oživljavanju izvornih sposobnosti našeg organizma putem ponovnog povezivanja s prirodom. Cilj nam je pokrenuti vlastite snage i potencijale čime postižemo osjećaj većeg zadovoljstva, sigurnosti, mentalne i emocionalne stabilnosti te svijesti o samima sebi i vlastitim mogućnostima.

Svaki dan na seminaru je novi izazov ispunjen aktivnostima: jutarnja meditacija i vježbe za buđenje i aktiviranje organizma, svakodnevno pješačenje uz meditiranje u hodu, vježbe disanja za kvalitetan unos kisika i obnavljanje stanica, vježbe jačanja instinkta i oživljavanje izvornih sposobnosti itd.Tijekom seminara krijepit će vas jednostavno pripremljena cjelovita ekološka hrana uz primjenu tehnika za maksimalno iskorištavanje energije iz hrane.

Autor i voditelj ovog seminara koji se održava od 2000. godine je Zlatko Pejić, naš vodeći stručnjak u području prirodnih stilova življenja.

„Risnjak je poput prirodnog hrama u kojem tragate za onim što priroda stvarno jest i upravo zbog toga mi se Risnjak čini kao najbolje mjesto za seminar otkrivanja samoga sebe.Sam vrh koji je na oko 1500 metara nadmorske visine je fascinantan, a planinarski dom je smješten na Šloserovoj livadi na 1400 metara. S tri strane omeđen je provalijama, a mala livada relativno ograničava kretanje. Upravo ta „skučenost“ vas tjera da pronađete u sebi točke povezivanja s onim što se događa u neposrednom okruženju. Nasuprot njoj, stoji golema širina i prostranstvo šuma i livada s kojima smo u kontaktu tijekom cijelog dana. Za mene ne postoji bolje mjesto za ovakav seminar i zapravo je jedinstveno mjesto i događaj u svijetu.“

Saznajte više

01/ 4847 985, info@makronova.com

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s